Електростатско пластифицирање

За вашите производи да бидат заштитени од корозија и офарбани по ваш вкус, располагаме со широка палета на бои од линијата на Neokem за електростатско пластифицирање на метал.

  • 3000х1500х2000
  • 4000х1500х2500