Монтажна сталажа

ногари: ЛВЛ – дебелина 0,7mm
4 полици: ЛВЛ – дебелина 0,9mm

Димензии: 2000/1650x900x400mm стандардни, може и по нарачка

Боја: RAL 9016 (бела) – стандардна, може и по избор